Last Minute Turkije
turkije

Last Minute Turkije

turkije
Uitstekende vakantie plaatsen met mooie stranden & resorts in Turkije!
Last minutes van:
reisorganisatie

Even en heerlijk tussenuit met een last minute Turkije

Een last minute is een heerlijke manier om er even tussenuit te gaan. Tegenwoordig heeft u de keuze uit tientallen prachtige bestemmingen. Voor zon, zee en strand zou u een last minute naar Turkije kunnen boeken. Op Super-Lastminute.be is het mogelijk om voor lage prijzen een last minute naar dit Aziatische en Europese land boeken. U leest het goed: Turkije maakt bijzonder genoeg deel uit van twee continenten. Het overgrote deel bevindt zich in Azië. Hier kunt u onder andere de bruisende Turkse hoofdstad Ankara bezoeken. Of bezoek het minstens zo toeristische Istanbul, waar u onder andere de prachtige bezienswaardigheden Blauwe Moskee en Aya Sofia kunt bezoeken. Uiteraard bieden wij ook de beste deals voor zonvakanties naar Turkije, de badplaatsen aan de Egeïsche kust zoals Bodrum en Marmaris zijn zeer populair. Vind bij onze partners de bete deals!

Bestemmingen

Vergelijk alle aanbieders voor Last Minute naar Turkije

Bestemmingen

Populaire bestemmingen in Turkije

Turkije is een bijzonder populair land onder toeristen. Zij boeken onder andere last-minutes naar Alanya, Antalya en Marmaris. Ook Side en Kusadasi zijn bijzonder populaire bestemmingen in Turkije. Het zijn namelijk ideale plekken voor een vakantie vol zon, zee en strand. In de loop der jaren zijn er tientallen hotels gebouwd voor de grote schare aan toeristen die Turkije elke zomer bezoekt. Dit zijn zowel gezinnen als jongeren die op feestvakantie gaan. Een last minute Turkije biedt dan ook voor elk wat wils.

Turkije Stad
Turkije Strand
Weer

Klimaat in Turkije

Het klimaat in Turkije is overwegend warm. In de zomer kunnen de temperaturen in het land oplopen tot ver boven de dertig graden. Toch zijn de weersomstandigheden afhankelijk van de plek waar u zich bevindt. Een van de bijnamen van Turkije is dan ook ‘het land van de vier seizoenen’. Zo heerst er rond de Zwarte Zee een vrij gematigd klimaat, heeft het binnenland een continentaal klimaat en kunt u bij de Egeïsche Zee en de Middellandse Zeekust genieten van Mediterraanse temperaturen.

Stranden

Bezienswaardigheden en stranden in Turkije

Turkije heeft absoluut geen gebrek aan interessante bezienswaardigheden en mooie stranden. Zo zijn steden als Istanbul en Ankara al een bezienswaardigheid op zichzelf. Heel bijzonder aan Istanbul is dat het verdeeld is over twee continenten. In de hoofdstad Ankara bevinden zich in het oude centrum enkele monumenten uit de Oudheid, waaronder de tempel van Augustus. De bezienswaardigheden kunt u afwisselen met een dagje strand. Zo is het Patara zandstrand vlakbij Antalya is alleen al vanwege de aanwezigheid van tientallen schildpadden een aanrader.

Turkije Strand