Last minute rondreis
reizen door de woestijn

Last minute rondreis

Een rondreis maken op korte termijn? Bekijk de mogelijkheden voor o.a. rondreizen naar Azië, Europa en Amerika!
al vanaf € 189,-Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Ontdek de hoogtepunten van een land of regio met een rondreis

Kunt u niet kiezen waar u naar toe wil? Misschien is het dan wel een idee om een last minute rondreis te boeken. Op die manier gaat u niet naar één plek op vakantie, maar krijgt u een gevarieerd en spannend beeld van een hele streek of land. Er zijn korte rondreizen van een aantal dagen, of langere tochten van meerdere weken. Last minute rondreizen worden helemaal voor u uitgezocht: u reist met de auto, het vliegtuig of de bus van bestemming naar bestemming, en geniet onderweg van het uitzicht, de cultuur en de culinaire hoogtepunten van het land waar u in rondreist. Perfect geschikt voor de avontuurlijke vakantieganger die last minute op weg wil naar een bijzondere locatie. Waar kiest u dit jaar voor?

Bekijk alle reisbureaus met de mooiste rondreizen

Frankrijk

Op rondreis in Corsica

Een last minute rondreis is een geweldige manier om een eiland als Corsica te ontdekken. Op dit prachtige eiland steken natuur en cultuur elkaar naar de kroon: de omgeving is er kleurrijk en prachtig, en de geschiedenis van de streek is complex en gelaagd. Als u op rondreis gaat in Corsica verblijft u onderweg in meerdere luxe hotels, zodat u op uw gemak kunt rondkijken in dit bijzondere oord.

Corsica Rondreis
Alpen Rondreis
De Alpen

Ontdek de Alpen

Een populaire bestemming voor een rondreis is de Alpen, het berggebied dat zich uitstrekt tussen Frankrijk en Italië. In dit gevarieerde, bergachtige gebied vindt u de mooiste natuurgebieden van Europa. Daar wilt u zoveel mogelijk van zien – en dus is het een perfecte plek om een rondreis te maken. Onderweg komt u prima hotels tegen, en kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Geschikt voor de meer avontuurlijke vakantieganger, die zin heeft in een vakantie in de bergen.

Afrika

Rondreizen in Marokko

Natuurlijk kunt u ook buiten Europa een rondreis maken. Een aantrekkelijke optie is bijvoorbeeld om Marokko aan te doen. In dit spannende Noord-Afrikaanse land beleeft u een sprookjesachtige vakantie: u komt langs bruisende Arabische steden, doorkruist de Saharawoestijn en maakt kennis met de kruidige Marokkaanse keuken. Er is geen betere manier om u te laten verrassen door dit bijzondere land, dan door een laste minute rondreis te boeken.

Marokko Rondreis