Last Minute New York
times square new york

Last Minute New York

amerika
Bezoek 'The Big Apple' met een onvergetelijke citytrip. Nu voordelig te boeken via onze partners!
al vanaf € 499,-Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Bezoek The Big Apple, een wereldstad die u nooit meer zult vergeten!

New York City is de grootste stad van de Verenigde Staten. Iedereen heeft wel een beeld bij de “Big Apple”, zoals de stad ook wel liefkozend genoeg wordt: hoe vaak heeft u niet gekeken naar een film die zich hier afspeelde? Het is daarom ook een zeer populaire vakantiebestemming, want in New York is altijd wel iets te doen. Het bruisende centrum is dag en nacht open, de typerende taxi’s maken het verkeer onveilig en de gebouwen zijn zo hoog, dat u de lucht niet kan zien. Hier moet u minstens een keer in uw leven geweest zijn – met uw partner, of met het hele gezin. Boek een last minute New York en binnenkort loop rond in deze wereldstad.

Bekijk de beste deals naar New York bij deze reisorganisaties

Beleef het!

New York City: stad van belevenissen

De stad New York City is de hoofdstad van de staat New York, en ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten. Met meer dan 8 miljoen inwoners is de stad het grootst van Amerika, en het wordt vaak omschreven als het culturele en financiële hoofdstad van de wereld. Hier vindt u het hoofdkwartier van de Verenigde Naties, Wall Street, en alle grote Amerikaanse kranten. New York is hip and happening: van de drukte op 5th Avenue tot de rust en kalmte in Central Park, hier hoeft u zich echt nooit te vervelen.

new york stad
new york park
Het beste uitzicht

Beklim het Empire State Building

Na een vliegreis vanongeveer  8 uur stapt u uit in het centrum van de wereld: New York City. Hoe krijgt u grip op zo’n enorme stad? Misschien is een goede eerste stap om naar de top van het Empire State Building te klimmen. Met 380 meter is dit een van de hoogste gebouwen ter wereld. Vanaf het dak (waar u gelukkig met de lift kunt komen) kunt u heel New York overzien: een indrukwekkend uitzicht!

Museum (tip!)

Bezoek het MoMA

Een van de indrukwekkendste dingen die u kunt doen in New York, is een kijkje nemen in de vele musea die de stad kent. Daarbij mag u het Museum of Modern Art (MoMA) niet overslaan. Het MoMA ligt midden op het eiland Manhattan, en is een toonaangevend museum, en er hangen veel van de beroemdste schilderijen ter wereld. Altijd al eens Sterrennacht van Gogh willen zien? Of Picasso’s Demoiselles d’Avignon? Dat kan hier allemaal.

new york museum