Last minute skivakantie
skivakantie

Last minute skivakantie

Heerlijk snowboarden of skiën in Oostenrijk, Italië of Frankrijk? Ontdek de mogelijkheden!
Last minutes van:
reisorganisatie

Geniet van de verse sneeuw in bijvoorbeeld Oostenrijk of Frankrijk!

Wat is er fijner dan op skivakantie te gaan? Niet alleen bent u sportief bezig, ook kunt u tijdens het skiën genieten van de prachtige bergen en de natuur. En bent u klaar, dan duikt u snel de après-ski in voor een gezellige avond. Een skivakantie heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke tijd. Kunt u niet wachten om op weg te gaan? Dan heeft u geluk, want u kunt een last minute skivakantie boeken – en binnen een week kunt u in de bergen van Oostenrijk, Italië of Frankrijk aan het skiën of snowboarden zijn. Er is genoeg keuze, en de prijzen van een laste minute-vakantie zijn vaak laag. Naar welke piste wilt u het liefste toe?

Bekijk de skivakanties bij deze reisbureaus

Tip

Skiën in Oostenrijk

Tirolerland staat bekend om zijn skibergen. Ieder jaar trekken vele Nederlanders erop uit, om in Oostenrijk van de pistes af te skiën. Wilt u daar ook bij horen? Dan kunt u last minute een skivakantie boeken, en voor u het weet staat u boven op de berg. Als u last minute boekt, weet u ook zeker dat sneeuw ligt – nog een groot voordeel. Haal de ski’s maar alvast uit het vet, want u kunt binnen een week op vakantie zijn in Oostenrijk.

Skivakantie Oostenrijk
Skivakantie Frankrijk
Tip

In Frankrijk de bergen in

Frankrijk heeft een rijke traditie in het skiën, en alleen de Franse keuken al is genoeg reden om hier eens naar toe te gaan. Het voordeel van last minute boeken is dat u tot het laatste moment kunt wachten om te kijken of de omstandigheden gunstig zijn in het dorp dat u op het oog hebt. Gaat u skiën in Frankrijk, dan kunt u altijd wel rekenen op veel sneeuw – en natuurlijk ook veel gezelligheid.

Tip

Op wintersport in Italië

Kijkt u uit naar een Italiaans ski-avontuur? Ook dat kan, want een last minute skivakantie boeken naar Italië behoort gewoon tot de mogelijkheden. De Italiaanse bergen zijn uitdagend, en iedere wintersporter zal er een geweldige tijd beleven. Boek nu, dan kunt u al binnen een paar weken de ski’s onderbinden in een van de kleine, charmante Italiaanse bergdorpjes. En nog een voordeel: last minute boeken is vaak ook nog goedkoper ook.

Skivakantie Italie