Last minute cruise
stel op cruisevakantie

Last minute cruise

Geniet van een heerlijke cruisevakantie. Aan boord geniet u van luxe faciliteiten en dagelijks stopt het cruiseschip bij de mooiste plekken ter wereld!
al vanaf € 299,-Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Cruises: geniet van luxe & een gegarandeerd onbezorgde vakantie

Stap aan boord van een cruiseschip, en vaar langs de meest geweldige plekken: dat lijkt te mooi om waar te zijn. Toch kunt u heel gemakkelijk last minute cruises boeken, die u meenemen naar tropische eilanden of waarmee u de hele Middellandse Zee doorvaart. Dat is niet alleen avontuurlijk, maar ook heel bijzonder. De cruiseschepen zijn bijzonder luxe, dus tijdens de reis komt u niets tekort. Heeft u altijd al een keer langs de Europese rivieren willen reizen, de witte stranden van Spanje willen zien, of Venetië willen binnenvaren? Dat kan als u nu een indrukwekkende last minute cruise boekt. Dat is een garantie voor een spannende en culturele vakantie, die u met het hele gezin kunt ondernemen.

Bekijk direct de cruises van deze reisorganisaties

Riviercruise (Tip!)

Boek een cruise over de Rijn

De Rijn loopt dwars door Nederland en België en buigt dan af richting Duitsland. Dat maakt het een ideale aanvoerroute voor een vakantiecruise. Reis nu per boot over de Rijn en maak kennis met de charme van het Nederlandse en Belgische waterlandschap. Natuurlijk stopt het schip onderweg vaak, zodat u de Rijnstadjes kunt bezoeken, met de vele Duitse vakwerkhuisjes, middeleeuwse pleintjes en charmante restaurantjes. Dicht bij huis, maar toch spannend en verrassend.

Cruise in de Rijn
Cruise in Venetie
Must-see

Vaar naar Venetië

Venetië is een erg populaire bestemming voor cruiseschepen. In de mysterieuze waterstad komen per jaar wel 600 grote cruiseschepen aan: een absoluut wereldrecord, zo populair is deze bestemming. Als u een last minute cruise boekt, kunt u daar ook deel uitmaken van het constante defilé van toeristen dat de stad bezoekt. Bekijk de vele kerken in de stad, vaar met een gondola door de stad, of bekijk de Venetiaanse maskers en straatoptredens: Venetië is een prachtige stad.

Carribean cruise

Bezoek het Caribisch gebied per boot

Ook in het Caribisch gebied varen de cruiseschepen rond, en dat spreekt de verbeelding aan. Want wie droomt er niet van een vakantie met witte stranden en wuivende palmbomen? Vanaf het schip ziet u met een beetje geluk ook het prachtige koraalrif, dat in deze hoek van de wereld nog bestaat. Als u met een last minute cruise richting de Cariben vaart, beleeft u absoluut de definitie van een zonnige vakantie.

Cruise in Caribie