Last minute zonvakantie
zonvakantie kos

Last minute zonvakantie

In de zon genieten van een lekkere vakantie? Bekijk direct de best geprijsde last minute vakanties.
al vanaf € 139,-Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Last minute genieten van de zon

Bent u toe aan zomervakantie, of is het weer in België helemaal omgeslagen en bent u nog niet klaar voor de herfst en winter? Dan kunt u altijd een last minute zonvakantie boeken naar een locatie binnen of buiten Europa. Op veel plekken is het het hele jaar door prachtig weer, en kunt u als zonaanbidder iedere dag genieten van de gloeiende hitte. Die kans wilt u natuurlijk niet missen, dus pak die vrijheid en bedenk waar u altijd nog eens naar toe had willen gaan. Boek nu een last minute reis naar een zonovergoten bestemming, en u kunt binnen een week in een warm buitenland vertoeven. Neem een duik in het zwembad, en vergeet het slechte weer direct.

Bestemmingen

Bekijk de beste aanbieders voor een zonvakantie

Tip

Geniet van de zon in Corfu

Corfu is een Grieks eiland, en een van de mooiste plekken aan de Middellandse Zee. Met charmante kiezelstrandjes, steile en wild begroeide heuvels en heerlijke hotels en restaurants is het hier genieten op ieder moment van het jaar. En de zon? Die is er eigenlijk altijd. In de lente, zomer en herfst kunt u rekenen op prachtig weer – wat het de perfecte bestemming maakt als u op zoek bent naar een echte zonvakantie.

Tip

Last minute naar Turkije

Turkije is een erg populaire bestemming voor zonvakanties. Massaal trekken Nederlanders naar de Turkse zon. Turkije is niet erg ver vliegen, maar u waant zich er in een andere wereld: stralend witte zandstranden, prachtige oude tempels en gebouwen, heerlijk eten en drinken en genoeg rust en groen om tot rust te komen van de hectiek van het dagelijks leven. Wilt u last minute op weg naar de zon, dan zijn er weinig plekken beter geschikt.

Tip

Op vakantie in het zonnige Curaçao

Wie aan Curaçao denkt, denkt aan zon. Op dit Caribische eiland moet u zeker een keer geweest zijn. De natuur is hier ongeëvenaard, met de palmbomen en het witte strand zoals u die kent van de plaatjes. En u kunt hier rekenen op negen uur zon per dag – dat is niet te versmaden voor de echte zonneaanbidder. Boek snel een last minute zonvakantie naar Curaçao, en maakt u zich klaar voor een tropische belevenis.