Last Minute Zakynthos
zakynthos

Last Minute Zakynthos

griekenland
Rust uit op het natuurrijke en zonnige eiland Zakynthos
Last minutes van:
reisorganisatie

Vier vakantie tussen de bloemen tijdens een last-minute Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos in het westen van Griekenland heeft een bijzondere bijnaam. Door de prachtige flora en fauna staat deze bestemming namelijk bekend als de ‘bloem van het Oosten'. Met een last-minute op Zakynthos beleeft u dan ook een vakantie midden in de natuur. Op deze schitterende bestemming kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Onderweg komt u imposante bergen tegen en uitgestrekte baaien. Bovendien is de Ionische zee nooit ver weg. Een vakantie op Zakynthos is ook zeer geschikt voor het hele gezin. Zo kunt u op een van de vele zandstranden van het eiland genieten van de zon. De kinderen spelen ondertussen lekker op het strand of in de zee. Een last-minute op Zakynthos is dan ook genieten geblazen.

Vergelijk alle aanbieders voor Last Minute naar Zakynthos

Stranden

Stranden op Zakynthos

Het geeft een heerlijk gevoel om te genieten van een zonsondergang op het strand. Zakynthos is daarvoor de uitgelezen plek. Haar stranden lijken namelijk rechtstreeks afkomstig van een ansichtkaart. Een van de populairste stranden op Zakynthos is Shipwreck Beach. De plek heeft haar naam te danken aan een aangespoeld scheepswrak midden op het strand. Een bijzonder gezicht, dat u niet snel meer zult vergeten. Minstens zo mooi is het zandstrand Gerakas Beach. Omdat het zeer geleidelijk afloopt is dit een ideale plek voor kinderen.

Zakynthos Strand
Zakynthos Stad
Hotels

Hotels op Zakynthos

De heerlijke accommodaties op het eiland Zakynthos zorgen ervoor dat u even helemaal tot rust komt. Zo kunt u in de appartementen Boletsos Beach genieten van een ongedwongen sfeer en een prachtige omgeving. Vanuit de accommodatie loopt u bijna direct het zandstrand op. Voor de nodige luxe en comfort kunt u ook terecht in het Atlantica Eleon Grand Resort en Spa. Deze all-inclusive accommodatie is door de aanwezigheid van een zwembad en kinderbad met glijbanen geschikt voor jong en oud.

Beste reistijd

Beste reistijd voor Zakynthos

Voor een actieve vakantie kunt u het beste een last-minute naar Zakynthos boeken in de maanden mei of juni. De temperaturen liggen rond die tijd tussen de 23 en 27 graden, waardoor u prima mooie wandelingen kunt maken over het eiland. In het hoogseizoen is dit door de hitte iets lastiger. In de maanden juli en augustus is de gemiddelde temperatuur namelijk 32 graden. Wanneer u droomt van een ontspannen strandvakantie is dit de beste periode om te boeken.

Zakynthos Stad