Last minute IJsland
IJsland dorpje

Last minute IJsland

ijsland
IJsland: adembenemende natuur en hoofdstad Reykjavik. Ontdek het nu!
al vanaf € 399,-Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Maak een schitterende rondreis naar IJsland of boek een citytrip Reykjavik!

Zin om er even helemaal tussenuit te gaan? Overweeg dan een last minute IJsland te boeken. Er zijn weinig plekken die meer indruk kunnen maken – en IJsland is niet eens zo ver vliegen. Perfect dus als u last minute een vakantie wil boeken. Het land leent zich uitstekend voor rondtochten door de weidse en verrassende vlaktes en spannende tochten over de bergtoppen, maar u kunt een weekendje naar IJsland en heerlijk shoppen of genieten van IJslandse culinaire eigenaardigheden in Reykjavik. In IJsland waant u zich soms op een andere planeet – en dus bent u even helemaal los van uw dagelijkse sleur. Boek nu snel een last minute IJsland en ervaar zelf wat dit wonderlijke land te bieden heeft.

Bekijk de aanbieders voor een vakantie naar IJsland

Over

IJsland: een geweldig land

IJsland is een unieke en avontuurlijke vakantiebestemming. Het landschap zelf is eigenlijk de grootste trekpleister: U wordt constant verrast door de omgeving. Als u met de auto door het land heen rijdt, komt u allerlei natuurpracht tegen: vulkanisch gesteente, zwarte zandvlaktes, ruwe rotsen, indrukwekkende watervallen en spectaculaire bergen en vulkanen maken hier de dienst uit. Het eiland is met 300.000 inwoners zeer dun bevolkt, dus als u vanuit de hoofdstad het land in trekt, komt u weinig mensen tegen. U kunt hier dan ook helemaal tot rust komen tijdens het wandelen, fietsen of paardrijden.

ijsland gebergtes
IJsland waterval
Must-see

Breng een bezoek aan de Geysir

IJsland heeft de grootste watervallen van Europa, u kunt er gletsjers zien, maar het meest indrukwekkend is nog wel een bezoek aan Geysir. Hier liggen een aantal geisers naast elkaar, die om de paar minuten een torenhoge straal kokend water spuwen. Het is een van de vreemdste en spannendste fenomenen die u in het landschap tegen kunt komen, en een bezoekje aan de geisers mag niet ontbreken als u in IJsland op vakantie gaat.

Hoofdstad Reykjavik

Ga lekker shoppen in Reykjavik

Hoewel IJsland een klein land is met weinig inwoners, heeft het wel een bruisende hoofdstad. In Reykjavik woont twee derde van de inwoners van IJsland. Het is dan ook het hart van het land. Hier kunt u prima shoppen in het oude stadscentrum, bijzondere musea bezoeken, en uitstekend uit eten. Ook het nachtleven is iets dat u niet wil missen. Ieder avontuur in IJsland begint met een bezoek aan deze leuke stad.

IJsland Reykjavik