Last Minute Indonesië
indonesie tempel

Last Minute Indonesië

indonesie
Ontdek de hoogtepunten van Indonesië met een onvergetelijke rondreis!
al vanaf € 569,-Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Indonesië, één van de hoogtepunten van Azië!

Helemaal toe aan vakantie? Houdt u het in ons koude land niet meer uit? Dan kunt u snel op weg naar Indonesië. Boekt u een last minute Indonesië, dan vliegt u een vakantie tegemoet die u uw leven lang niet meer vergeet. In dit prachtige land is van alles te beleven – voor u, voor uw partner en voor het hele gezin. Als u nu een last minute reis boekt, kun u volgende week al vertrekken. Alles wordt voor u geregeld, dus u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Ga op avontuur in het eilandenrijk Indonesië: bezoek vulkanen, ga snorkelen, huur een brommer en rijd door het land, of ontdek de bijzondere cultuur én de bijzondere keuken.

Bekijk de aanbieders voor een rondreis naar Indonesië

Unieke cultuur

Indonesië: een bijzonder land

Indonesië is een bijzonder land met unieke cultuur. De archipel is voornamelijk islamitisch, maar op de meer dan 14.000 eilanden staan ontzettend veel verschillende geloven en culturen met elkaar in contact. Dat maakt Indonesië als vakantieland uitdagend, maar ook zeer interessant – om over de geweldige lokale keukens nog maar niet te spreken.

indonesie stad
indonesie rijstveld
Must-see

Bezoek de Bromo, een bekende vulkaan

Indonesië kent vele actieve vulkanen. De bekendste vulkaan in de ring of fire is de Bromo, op het eiland Java. U kunt deze berg onder begeleiding bezoeken, of zelfs op eigen houtje op ontdekkingstocht gaan in dit bijzondere gebied. Met bijna 2400 meter is het een flinke dagwandeling om de top te bereiken en de krater van de berg te bezichtigen. En dat is ook behoorlijk spannend: de Bromo is soms nog actief, en kan plots uitbarsten.

Actief

Surfen op de beste golven ter wereld

Houdt u van surfen? Dan kun u zich in Indonesië uitleven, want dit land kent de beste surfplekken ter wereld. De meest bekende surflocatie is Sumbawa, een paradijselijke bestemming tussen de bergen die snel aan het uitgroeien is tot een van de meest gewilde plekken in Indonesië. De stranden zijn er prachtig, en de natuur ook, maar het gaat natuurlijk om de golven: hier komen alle professionele surfers naar toe om hun kunsten te laten zien.

indonesie tempel