Last minute Noorwegen
Pagan tempel in Noorwegen

Last minute Noorwegen

noorwegen
Van hotelarrangementen tot mooie autorondreizen in Noorwegen. Ontdek de mogelijkheden!
al vanaf € 99,-Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Het ideale land voor liefhebbers van natuur!

Heeft u behoefte aan rust en ruimte? En houdt u van wilde natuur? Dan is een last minute Noorwegen een uitstekende keuze. Ontdek de prachtige fjorden of ga op wandeltocht voor de groene bossen in dit Scandinavische sprookjesland. Als u niet kan wachten om op weg te gaan, is een last minute-reis een hele goede optie: koopt u nu tickets, dan kunt u binnen een paar weken al op reis zijn. Veel makkelijker en veel avontuurlijk kan het niet worden: u trekt zo met de auto de wildernis in, of u stapt in een houten bootje en vaart over een prachtig verlaten meer. Bent u klaar om de pracht en praal van Noorwegen te ontdekken?

Bekijk alle aanbieders met last minute reizen naar Noorwegen

Over

Noorwegen: natuur én cultuur

De gemiddelde Nederlander associeert Noorwegen met natuur, bergen en sneeuw. Rijdend of wandelend door de prachtige fjorden kunt u helemaal tot rust komen, en met een beetje geluk kunt u zelfs het noorderlicht zien. Maar voor toeristen is er ook op het gebied van cultuur en geschiedenis veel te beleven in dit prachtige land. De lokale keuken is verrassend; de steden zijn vriendelijk, en bieden veel vermaak. Dat maakt Noorwegen tot een veelzijdig en spannend vakantieland, waar van alles te beleven valt. Geen wonder dat het ieder jaar weer behoort tot de top van de gelukkigste landen ter wereld.

Noorwegen Fjorden
Noorwegen toeristen plek
Must-see

Beklim Pulpit Rock

Noorwegen staat bekend om zijn wilde en ongerepte natuur, en een van de beste manieren om dat in levenden lijve te beleven is door de ‘Pulpit Rock’ te beklimmen. Na een pittige tocht van een aantal kilometer komt u aan op de top van een 600 meter hoge klif, en hier wordt u beloond met een uitzicht over het omliggende natuurgebied. Het is een van de meest populaire bestemmingen in Noorwegen, en wordt ieder jaar bezocht door meer dan 100.000 toeristen.

Hoofdstad

Bruisend Oslo

Oslo is een geliefde stad, en tijdens een vakantie naar Noorwegen kan een bezoekje aan de hoofdstad eigenlijk niet achterwege blijven. Hoewel de prijzen in Oslo hoog liggen – dat geldt trouwens voor heel Noorwegen – is de stad het bezoeken zeker waard. Er zijn veel mooie gebouwen en interessante musea; de stad kent ook een grote hoeveelheid groene parken, waar het altijd goed vertoeven is als de drukte van de stad een beetje teveel zou worden.

Noorwegen Oslo