Last Minute Benidorm
benidorm

Last Minute Benidorm

spanje
Ontdek waarom Benidorm al jaren de populairste badplaats van Europa is.
Last minutes van:
reisorganisatie

Last-minute Benidorm betekent plezier voor het hele gezin

Wanneer u na een paar uur vliegen arriveert op het vliegveld van Benidorm zijn hoge wolkenkrabbers het eerste wat u ziet. In geen enkele badplaats aan de Costa Brava reiken de gebouwen tot zo hoog in de lucht. Dit is lang niet het enige wat een last-minute naar Benidorm uniek maakt. Zo zijn ook de uitgestrekte zandstranden en de azuurblauwe Middellandse Zee onvergetelijk. Aanraders zijn bijvoorbeeld het Playa de Levante en de Playa de Poniente, waar het altijd gezellig druk is. Na een dagje strand is het overigens heerlijk om even langs de boulevard te slenteren, vol leuke boetiekjes en barretjes. Of kies voor iets meer activiteit door het Placa del Castell te beklimmen. Bovenaf wordt u getrakteerd op een prachtig uitzicht over Benidorm.

Vergelijk alle aanbieders voor Last Minute naar Benidorm

Stranden

Stranden in Benidorm

Benidorm is een geweldige bestemming voor een zon, zee en strandvakantie. De stranden in de badplaats zijn dan ook indrukwekkend. Vaak zijn ze maar liefst 6 kilometer lang. Dit in combinatie met hun goudgele kleur trekt jaarlijks duizenden toeristen. Een van de bekendste stranden in Benidorm is Levante. Op dit strand is het altijd gezellig druk. Vele toeristen genieten er dagelijks van de zon en gezellige restaurants, barretjes en winkels. Voor iets minder toerisme kunt u beter uitwijken naar het Poniente strand.

Benidorm Strand
Benidorm Stad
Hotels

Hotels in Benidorm

Comfortabele en schone hotels zijn er genoeg te vinden in Benidorm. Een fijne plek om te overnachten in de badplaats is bijvoorbeeld het 3 sterren Port Fiesta Park Hotel. Het ligt in een mooie omgeving met het strand en winkeltjes vlakbij. Daarnaast kunt u er genieten van een drankje in de gezellige bar. Of geniet van de faciliteiten in Hotel Presidente. Zwem bijvoorbeeld een aantal baantjes in het zwembad, of geniet van de heerlijke keuken in het hotel.

Beste reistijd

Beste reistijd in Benidorm

Benidorm is een ideale bestemming voor zowel een zomervakantie als overwintering. De temperaturen zijn het hele jaar door namelijk vrij hoog. Dit heeft de badplaats te danken aan het Meditteraanse klimaat en de ligging tussen de bergen. Wel kunnen de temperaturen in Benidorm soms vrij extreem zijn. In de zomer is de gemiddelde temperatuur in de badplaats 31 graden, hoewel het soms ook enkele graden hoger ligt. In de winter vallen er soms flinke buien, maar deze zijn slechts kortstondig.

Benidorm Wijngaarde