Last Minute Zuid-Afrika
zuid-afrika olifanten

Last Minute Zuid-Afrika

zuid-afrika
Ga op rondreis door Zuid-Afrika en maak kennis met unieke steden als Kaapstad & Johannesburg. En ga uiteraard mee op safari!
al vanaf € 779Vergelijk alle last minutes
Last minutes van:
reisorganisatie

Ontdek Zuid-Afrika, met safari's, unieke steden en schitterende natuur een land dat u niet meer zult vergeten

Bent u op zoek naar een uitdagende, spannende en verrassende vakantie? Boek last minute Zuid-Afrika, en laat u zich overrompelen door de natuurpracht van het Afrikaanse continent. Zeker als u de reis last minute boekt, hoeft dat helemaal niet zo duur te zijn. Bezoek Johannesburg, ga op safari in het Kruger National Park of kom cultuur snuiven in Kaapstad: in Zuid-Afrika is er voor elk wat wils. Het land is veilig en vriendelijk voor toeristen, en is al jarenlang een gewilde bestemming voor Nederlanders die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring. Met een last minute-boeking kunt u meteen vertrekken en u laten verrassen door de vele culturele, culinaire en natuurlijke rijkdommen die Zuid-Afrika herbergt.

Ga direct naar de aanbiedingen van:

Over

Zuid-Afrika: toplocatie voor vakanties

Zuid-Afrika ligt in het zuidelijkste puntje van het continent. Het heeft een lange en moeizame koloniale geschiedenis gekend. Nadat het land onafhankelijk werd en in de jaren 90 van de vorige eeuw ook de politiek van apartheid tot een einde kwam, is Zuid-Afrika begonnen aan een transformatie waarin de tegenstellingen tussen arm en rijk, en witte en zwarte burgers, langzaam afnemen. In de afgelopen tien tot twintig jaar is ook het toerisme sterk toegenomen, want hoewel het land zeker nog wat moeilijkheden kent, is het een erg interessante en vooral mooie vakantiebestemming.

zuid-afrika gebergtes
Must-see

Bezoek het Kruger Nationaal Park

Het Krugerpark, vernoemd naar de Nederlandse staatsman Paul Kruger, is een enorm en indrukwekkend wildpark op de grens met Mozambique en Zimbabwe. Voor toeristen is het een van de grootste trekpleisters, want er zijn hier allerlei bijzondere wilde dieren te zien. Het Krugerpark herbergt onder andere de ‘big five’: de leeuw, de buffel, de luipaard, de neushoorn en de olifant zijn hier in al hun glorie te bewonderen. Het park is zo groot dat er hier zelfs overnacht kan worden.

Must-see

Ontdek de stad Johannesburg

Johannesburg is de tweede stad van Zuid-Afrika, en wordt ook wel Egoli genoemd: de stad van goud. Deze enorme stad (5 miljoen inwoners) laat al het goede én al het slechte zien van Zuid-Afrika: in het centrum past bij een hippe wereldstad, en is erg aantrekkelijk voor toeristen, maar om de stad heen zijn (voor westerlingen niet veilig toegankelijke) sloppenwijken, waar goed te zien is wat de problemen zijn waar het Zuid-Afrika mee worstelt. Een bezoek aan Johannesburg geeft een bijzondere indruk van het land.

zuid-afrika kaapstad